Vacature: Centralist Alarmcentrale Roosendaal

Wil je graag in een dynamisch team werken en staat klanttevredenheid hoog bij je in het vaandel? Solliciteer dan op deze veelzijdige functie! In Roosendaal zoeken wij namelijk een parttime centralist voor onze alarmcentrale.

Jouw kracht

Als centralist vragen we in deze functie flexibiliteit en daar krijg jij een hele leuke afwisselende baan voor terug. Je werkzaamheden bestaan namelijk uit het in teamverband opvolgen en afhandelen van geautomatiseerde alarmmeldingen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Je volgt hierbij de procedure die met de klant is afgesproken en schakelt waar nodig hulpdiensten in. Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en weet samen met hen telefonisch storingen op te lossen.

Alarm Control Nederland (ACN) is een vooruitstrevende particuliere alarmcentrale die preventie biedt in geval van inbraak, brand, overval, sabotage, technische storingen e.d. ACN is ingericht op de meest geavanceerde beveiligingstechnieken. In Roosendaal verwelkomen wij graag een collega die voor 32 uur per week de alarmcentrale van ACN gaat bedienen.

Om bij een alarmcentrale te mogen werken dien je te beschikken over de vereiste beveiligingsdiploma’s. Basisdiploma beveiliging, ABM, Beveiliger 2 en Boca zijn enkele relevante voorbeelden.

Je wordt op basis van een rooster gemiddeld 4 keer per week ingezet dus vaste dagen of tijden kunnen we helaas niet garanderen maar we houden uiteraard wel rekening met jouw planning.

Het aantal uren in de week zal ook wisselen. In de praktijk zal dit zo’n 16 tot 32 uur per week zijn. Hierbij garanderen we, dat je in een periode van 4 weken, sowieso 128 uur wordt ingeroosterd.

Omdat de meldingen 24 uur per dag en 7 dagen in de week binnenkomen, wordt binnen Alarm Control Nederland in ploegendiensten gewerkt. De werktijden zijn van 07.00 – 15.00 uur, van 15.00 – 23.00 uur en van 23.00u – 07.00 uur.

Je bent doortastend, stressbestendig en hebt een professionele instelling. Je beschikt over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen richting klanten, waardoor je in staat bent om het belang van de klant altijd op de eerste plaats te zetten. Je bent flexibel en werken op oproepbasis vormt indien nodig ook geen probleem. Tot slot ben je van onbesproken gedrag (een verplicht antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectie procedure).

Salarisschaal per loonperiode (op basis van fulltime): tussen €16,04 per uur – €2310,00 per 4 weken en €20,21 per uur – €2.911,- per 4 weken (exclusief toeslagen).

Daarnaast heb je ieder jaar recht op 24 vakantiedagen, en 8% vakantiegeld. Dat staat allemaal in het jaarcontract, dat bij deze functie hoort.

Alarm Control Nederland is volop in beweging. Werken bij ACN is dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers weet te belonen. Kom zelf ervaren hoe goed de werksfeer is van dit leuke team.

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen heb je / ben je;

 • Beveiligingsdiploma
 • Van onbesproken gedrag
 • Flexibel inzetbaar
 • Doortastend en professioneel
 • Stressbestendig

Hiernaast ben je in staat om professioneel en begripvol met de klant te communiceren. Alarm Control Nederland heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen. Tot slot bieden wij je een jaarcontract aan die we na dat jaar graag willen omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Salarisbereik en secundaire arbeidsvoorwaarden:

Behalve een warm welkom en een goede inwerkperiode kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een bruto salaris tussen ligt tussen € 2.310,00 en € 2.911,-  op basis van fulltime (exclusief toeslagen)
 • 8% vakantiegeld en je deelt mee in de winstuitkering
 • 24 vakantiedagen
 • Via opleidingen en cursussen krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een jaarcontract, met intentie tot vast
 • Goede pensioenregeling
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao particuliere beveiliging

Belangstelling?

Als je voldoet aan het profiel, zie we graag je CV tegemoet.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Paul Zagers via 0165-576525 Je sollicitatie kan je sturen naar: p.zagers@alarmcontrol.nl.